Alla olevasta linkistä löydät uusimmat Alpha-Innotec -esitteet sekä tarkemmat tekniset tiedot Alpha-Innotec lämpöpumpuista

Maalämpöpumput pieniin sekä isoihin kiinteistöihin

Saksalainen Alpha-Innotec on eräs euroopan suurimmista lämpöpumppujen valmistajista. Tuotteissaan se noudattaa perinteistä saksalaista linjaa:  Laatua, edistyksellistä tekniikkaa ja nuukuuteen asti menevää taloudellisuutta.  Useimmat lämpöpumpuista ovat energiatehokkuusluokkaa A++ tai A+++. 

Asiakkaalle Alpha-Innotec  tarjoaa helpon käytettävyyden ja toimintavarman ratkaisun.

Kaikissa Alpha-Innotec laitteissa vakiona mahdollisuus internetin kautta tapahtuvaan etävalvontaan ja -käyttöön.

Halutessasi laitteisiin saa myös tuotetun lämpömäärän mittauksen tehdasasennuksena.

Moni valmistaja ilmoittaa tuottoarvoja, parhaat antavat asiakkaalle mahdollisuuden mitata.

 


Alla olevasta linkistä löydät uusimmat NIBE-maalämpöpumppuesitteet pieniin kiinteistöihin

NIBE maalämpöpumput

Ruotsalaiset NIBE-maalämpöpumput ovat lämmittäneet suomalaisia taloja jo vuosikymmeniä. Pohjolan oloihin vartavasten tehdyt lämpöpumput ovat osoittaneet käytössä, miksi juuri NIBE on Pohjoismaiden suurin lämpöpumppujen valmistaja.

NIBE-lämpöpumput ovat helposti kytkettävissä kodin verkkoon, jonka kautta voit reaaliajassa säätää sekä seurata kotisi energiankulutusta.


Alla olevasta linkistä löydät uusimmat CTC -esitteet

Pientalo- ja kiinteistölämpöpumput

CTC -lämpöpumput ovat lämmittäneet Suomalaisia taloja jo 1990-luvulta saakka. CTC on yksi Euroopan johtavia lämmitystuotteiden valmistajia, jonka tuotteet valmistetaan naapurimaassamme Ruotsissa.


Alla olevasta linkistä löydät uusimman Bosch -esitteen

Ostajan opas -maalämpöpumppu

Bosch on tuonut omalla nimellään olevat lämpöpumput viimeinkin Suomeen. Laitteet edustavat valmistajan parasta osaamista lämmitystekniikan alalla.


Alla olevasta linkistä löydät uusimman Jämä -esitteen

Jämä maalämpöpumput

Suomalainen Kaukora on valmistanut Jäspi- ja Jämä-lämmityslaitteita Suomessa kymmeniä vuosia. Jäspin Jämä Star -tuoteperheen maalämpöpumput ovat nykyaikaisia ja pitkäikäisiä lämmitysratkaisuja. Ne ovat energiatehokkaita, tyylikkäästi muotoiltuja, erittäin hiljaisia ja kooltaan kompakteja laitteita.